Onze showroom

Kom langs in één van onze showrooms

Als je liever persoonlijk langskomt in één van showrooms kan dat natuurlijk ook. Wij hebben twee vestigingen waar u de fitness apparatuur kunt bekijken. In onze uitgebreide showrooms kan je bovendien het fitness assortiment zelf uitproberen. Graag nodigen wij u persoonlijk uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom in Amsterdam of Alphen aan den Rijn.
Neem van tevoren even contact op met onze klantenservice om een afspraak te maken. Zo kunnen wij u voorzien van persoonlijk advies en zijn wij instaat om u te informeren of het toestel waarin je interesse in hebt ook momenteel staat opgesteld in onze showroom.

Bereikbaarheid - Amsterdam
Onze showroom in Amsterdam is makkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met de auto. De showroom is gelegen op een steenworp afstand van station Holendrecht, station Bullewijk en het AMC ziekenhuis. Het pand is gevestigd in Amsterdam Zuidoost aan de A9 afslag AMC.

Adres showroom / afhaalpunt:
Snijdersbergweg 97
1105 AN Amsterdam
Tel.: 0172-233223

Bereikbaarheid - Alphen aan den Rijn
Astepahead.nl heeft onlangs een nieuwe showroom geopend in Alphen aan den Rijn. Dit pand is gevestigd in het Da Vinci gebouw op de Euromarkt. Het is makkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Het gebouw is gevestigd vlakbij de snelweg N11 en op tien minuten loopafstand van het station Alphen aan den Rijn.

Adres showroom / afhaalpunt
Euromarkt 6
2408 BL Alphen aan den Rijn
Tel.: 0172-233223
*Gevestigd in het Da Vinci gebouw in de wijk Kerk en Zanen.