Jordan Fitness

Al meer dan 25 jaar fitness apparatuur van Jordan Fitness
Jordan is al 25 jaar de toonaangevende fitness leverancier in de branche, de focus ligt op innovatie en hoogwaardige kwaliteit producten tegen een concurrende prijs. De fabricage en levering van hoogwaardige commerciële fitness apparatuur begon in de UK en is nu wereldwijd verkrijgbaar, zo ook in Nederland. Diverse sportscholen gebruiken al met veel plezier de producten toestellen van Jordan Fitness.

Door de strenge kwaliteitscontroles en marktonderzoeken weet Jordan Fitness precies wat de sporter nodig heeft voor een ultieme fitness beleving. Of je nu wilt beginnen met het verbeteren van uw conditie of spierkracht, de fitnessapparatuur van Jordan Fitness is multi functioneel en geschikt voor elke doelstelling om uw eigen lichaam te trainenAstepahead.nl is een officiele distributeur van Jordan Fitness toestellen en accessiores.

Jouw mening telt, voor een ultieme fitnessbeleving!
Jordan Fitness luistert dagelijks naar de feedback van klanten en sporters. Hierdoor kunnen ze telkens hun apparatuur verfijnen en nieuwe technieken ontwikkelen volgens de wensen van de sporter. Daarnaast zijn ze een toonaangevend bedrijf op het ontwikkelen van innovatieve apparatuur voor de fitness industrie. Dit doen ze na grondige marktonderzoek en analyses van diverse sporters.
 
Met een uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit fitness producten, voldoen ze in de wensen en hoge eisen van de sporters. De volgende producten van Jordan Fitness zijn onder meer verkrijgbaar op Astepahead.nl: 
Dumbbells