iWall

iWall is een leuk en veelzijdig virtual exercise gaming concept waarbij je zelf deel van het spel kunt worden. Speel alleen of samen in de multiplayer-modus in een van de fitnessspellen. Spelen is leuk en motiverend voor zowel kinderen als volwassenen, en dankzij de gevarieerde game-inhoud kan iWall worden gebruikt voor efficiënte oefeningen, training of een eenvoudige workout! Het maakt niet uit wat je spelkeuze is - iWall helpt je erbij. 
 
iWall past overal, variërend van scholen, sportscholen en activiteitenparken tot luchthavens, hotels en winkelcentra. Je kunt iWall zelfs op je kantoor installeren, je baas uitdagen en je ochtendcardio tegelijkertijd uitvoeren in het spel “parkour”, de FUN-factor is enorm.  
 
Je hebt de volledige controle.  Met behulp van de iWall-bewegingssensor bent je zelf de gamecontroller. Hoe sneller je rent en hoe hoger je je knieën verhoogt in Parkour - hoe sneller je bijvoorbeeld in de game rent. Doe een snelle warming-up of focus op het verbeteren van de mobiliteit, kracht en uithoudingsvermogen of verscherp de balans en coördinatie. iWall kan je een perfecte cardiotraining geven. 
 
We ontwikkelen altijd nieuwe game-inhoud, gemaakt met hulp van fitness- en sportprofessionals. iWall bevat een stijlvolle cover (wand) met twee grote schermen, een computer, een bewegingssensor en iWall-software. De unit is 3 meter breed en de aanbevolen speelruimte is 3 x 3 meter. Door de compacte opstelling is de speelruimte te gebruiken voor andere activiteiten wanneer je iWall niet gebruikt. 
 
Het installeren van de iWall is een kwestie van “plug and play”. Indien nodig staat ons ondersteuningsteam klaar om te helpen bij alle vragen.