1. DRAXfit (+ console)
    [SPT-1000C]

    €3.932,50
      (incl. BTW)

DRAXfit SPT-1000C Non-Motorized Curved Treadmill met Console


Bluetooth® optioneel. 
Wilt u een koppeling kunnen maken tussen de DRAXfit en een ander apparaat, bijvoorbeeld voor het nieuwe runBEAT concept, dan is de upgrade naar de bleutooth concole nodig. De meerprijs is € 145,- per console. 

Actie voorwaarden. 
Wilt u gebruik maken van de DRAXfit actie prijs van € 2.850,- (ex btw), dan geldt er een minimale afname van 2 stuks. Voor bestelling van 1 stuk vragen wij u om contact op te nemen voor de speciale prijs. Financiering is mogelijk en gaat op basis van goedkeuring door onze financieringsmaatschappij. 

Rennen zonder inspanning
Direct lopen, joggen, hardlopen, sprinten, stoppen zonder tussenkomst van lastige knopjes en of ingewikkelde programma’s.
Door simpelweg uw lichaamsgewicht te verplaatsten past de Speedfit zich aan uw wensen aan. Geen beperkingen, geen lastige knopjes gewoon rennen. Het ontwerp van de Speedfit is het beste in zijn soort ooit gemaakt.

Kromming
Het om de gebruiker aan te moedigen om op de bal van haar voeten te lopen, de landing van de voeten te dempen en de prestatie te verhogen.

Loopvlak
Het loopvlak is speciaal ontworpen om erg licht en enorm sterk te zijn. De losse bladen zijn gegoten van geavanceerde samengestelde materialen en bevatten een zachte schok absorberende top laag. Dit ontwerp in combinatie me de gebruikte materialen zorgen voor de juiste vering en het absorberen van de landing en garandeert een lange levensduur.

Geen onderhoud
De losse bladen welke doormiddel van een riem aan elkaar bevestigd zijn lopen over precisie lagers en rollen. Dit gepatenteerde loopvlak lager resulteert in een soepel en stil functionerende loopband welke GEEN onderhoud nodig heeft.